ZARÁNDOKLAT MEĐUGORJÉBE

IDŐPONT                     : 2013. Augusztus 19-23

UTAZÁS                      : Autóbusszal

ELHELYEZÉS                : Panzióban 2-3-4 ágyas

ELLÁTÁS                     : Félpanzió

RÉSZVÉTELI  DÍJ          : 57.600 Ft + 2 500 Ft bizt.

ELŐLEG                       : 25 000 Ft/fő

 

PROGRAM

 

1.   nap: Reggel 03.50 órakor találkozás a MM. Templom parkolóban, majd a Kertvárosi templomnál 04.15 órakor szentmise. Utána  utazás technikai szünetekkel Međugorjébe. Útközben rövid megállás a Makarska melletti Lourdesi barlangnál. 18 óra körül megérkezés Međugorjébe. A szállás elfoglalása. Vacsora. A panzió a Szent Jakab templom közelében van. A félpanziós ellátást ( reggeli és vacsora ) a háziak biztosítják, nagy szeretettel.

 

2.   – 4. nap: Zarándok program Međugorjében: Keresztút a Krizevacon, a Jelenési hegyen ( Podrbo ) rózsafüzér imádság, betegek keresztútja, találkozás a látnokokkal, ferences atyával, Cenaccoloban a kábítószer függőségből szabaduló fiatalok tanúságtétele. Minden este Rózsafüzér imádság, magyar és nemzetközi szentmise, csütörtök este Szentségimádás, gyónási lehetőség. Igény szerint fakultatív fél napos kirándulás Mostarba.

 

5. nap: Reggeli után utazás Tihaljinába. Lehetőség szerint itt 

    szentmise,  majd   továbbutazás  Omisba.   Itt  kb. 3 órás

    szabadprogram, fürdési  és hajókázási lehetőség. Érkezés

    Zalaegerszegre a 6. nap hajnalban.

 

FONTOS INFORMÁCIÓ!

Boszniába érvényes, kártyás személyi igazolvánnyal is lehet utazni. Međugorjében lehetőség van a nemzetközi szentmisék magyar nyelvű fordítására, ehhez szükséges egy fejhallgatós kisrádió, vagy mobiltelefon. Ennek a tolmácsolásnak és a kinti partner költségének fedezésére szolgál a 10 Euro, mely összeget ott kell majd fizetni.

Jelentkezés és információ: Tausz Rózsa 30/2146008

Szombathelyi Egyházmegye

Magyar Katolikus Egyház